Diplomatic Council
NL Mobility op Facebook
Open Menu

Events / Beurzen

NL Mobility sluit aan bij Nederlandse en Europese publiekstrekkende evenementen.

Bestaande events: NL|Mobility Roadshows, Rally ritten, Business Connectors, Wereld Haven Dagen, Amsterdams Grachten Festival: zomaar een greep uit de evenementen waar NL|Mobility mee samenwerkt om EV onder de aandacht te brengen. Onvoorbereid kennis maken met EV en zonder vooroordeel reflecteren. Dit levert hele eerlijke reacties en onverwachte deals op.
 

Beurzen

We staan op alle Nederlandse en de meeste Europese relevante vakbeurzen met wisselende vertegenwoordiging van EV stakeholders. Daarnaast verzorgen we `EV-stands´ voor DOET leden op beurzen gericht op onze doelgroep.

Vakbeurzen

NL|Mobility heeft afspraken met alle relevante vakbeurzen. Dit resulteert in korting op deelnametarief, maar ook in meerwaarde van producterkenning: door geclusterde en herkenbare aanwezigheid op de beurs wordt de bezoeker getriggerd om zaken met u te doen. NL|Mobility verzorgt centrale aankondigingen ter plekke en ruime vermelding in het programmaboekje van de beurs.

Publieksbeurzen

NL|Mobility onderzoekt doelgroepen en potentie voor stakeholders in EV bij goedbezochte beurzen en sluit exclusieve deals voor u met de organisator. Indien gewenst verzorgen wij de presentatie van uw product op deze beurzen als onderdeel van een groter geheel. U kunt doorgaan met ondernemen, terwijl wij voor u de orders scoren!