Diplomatic Council
NL Mobility op Facebook
Open Menu

Nieuws

NL | Mobility: The Electric Mobility partner during Auto Expo Friesland 2016

22 september 2016Rob Heijtink

Auto Expo Friesland: 22/09/ 2016 t/m 25/09/2016 WTC Leeuwarden.

Het is zover, de Auto-Expo Friesland is begonnen aan de tweede editie. Er wordt weer groots uitgepakt met maar liefst 24 verschillende merken, zowel nieuwe modellen als de mooiste occasions, compacte stadsauto’s of stoere SUV’s. Tevens is er een elektrisch vervoersplein. NL | Mobility informeert u hier over de elektrische voertuigen, de oplaadmogelijkheden voor bij u thuis als bij kantoor/ bedrijf, de subsidiemogelijkheden. Kortom het hele plaatje. Naats de auto's is er ook een FM 50 van Frisian Motors aanwezig en twee elektrische scooters van EMCO 

Natuurlijk is ook Indewal Auto's met het taxatiecenter. 

It's started: The second edition of the Auto Expo Friesland. This time it will be bigger. There will be least 24 different car brands , brand new, slightly used second hand, small city vehicles to big SUV's. Also there is a big Electric Mobility square. NL | Mobility will inform the public about all there is to know regarding electric mobility. The electric cars, charging stations ( at home or at the office), subsidy. The whole package. Besides the electric cars NL | Mobility shows a FM 50  (Frisian Motors) and 2 EMCO electric scooters. 

Our partner Indewal Auto's will be present at Auto Expo Friesland as well. 

 

Openingstijden / Opening Hours:
Donderdag 22 september: 14.00 – 21.00 uur
Vrijdag 23 september: 14.00 – 21.00 uur
Zaterdag 24 september: 10.00 17.00 uur
Zondag 25 september: 11.00 – 17.00 uur